Terug naar overzicht

Weinig uitblinkers tegen Brugge

 

Verschillende websites geven na elke wedstrijd scores aan spelers, doorgaans op basis van computermodellen en objectieve criteria. De bekendste internationale sites zijn wellicht SofaScore, WhoScored en Fotmob. Hebben zij de waarheid in pacht? Nee, hoor! Maar hun scores geven wel vaak een ander beeld dan onze persoonlijke ervaring in het stadion of op tv. Daarom: interessant om mee te geven! 

De drie websites verschillen ook nogal stevig in hun scores op dezelfde prestatie. Een korreltje zout is dus niet te versmaden. 

 

Update: Om een of andere reden heeft WhoScored geen ratings gegeven voor deze wedstrijd. 

Drie goals tegen, dan weet je dat je centrale duo en doelman er niet goed zal uitkomen. Zo blijkt ook: Lammens, Alderweireld en Van Den Bosch zitten bij de vier laagst gequoteerde Antwerpspelers. Of dat fair is, laten we in het midden!

Over enkele spelers waren SofaScore en Fotmob het wel eens: Yusuf en Ejuke waren bij de beteren. Mandela Keita (6,4 bij SofaScore en 7,3 bij Fotmob), Vincent Janssen (6,7 bij SofaScore en 5,6 bij Fotmob) en Jurgen Ekkelenkamp (6,9 bij SofaScore en 6,2 bij Fotmob) varieerden de meningen sterk.

Screenshot: Fotmob

©2024 De Vierkante Paal | Webdesign Webit
Privacy Policy | Cookie Policy