UPDATE Wielertenues + 2e Vierkante Paal-dag

UPDATE Wielertenues + 2e Vierkante Paal-dag

Aangaande de wielertenues…

Samen met Squadra Velo zijn we tot een tussenoplossing gekomen. Op zondag 4 december organiseren we een moment waarop de mensen wiens outfit te klein is, kunnen ruilen met elkaar. Voor diegene die dan nog overschieten (en die dus niet kunnen ruilen), zullen we een bijbestelling plaatsen. Sowieso is deze bijbestelling gratis voor jou, de gedupeerde, maar we willen er wel zo weinig mogelijk bijbestellen. We geven dus voorkeur aan het ruilen.

Omdat er nog steeds veel vraag naar is, gaan we ook de mogelijkheid aanbieden om nieuwe tenues te kopen. Er worden wederom pasmaten voorzien ter plaatse (lees hieronder meer). Als je mensen kent die ook graag in deze prachtige outfit willen rondfietsen: ze zijn welkom om te komen passen!

We willen ervoor zorgen dat je niet voor niets naar het ruilmoment/pasmoment afzakt. Daarom combineren we dat moment graag met het samen kijken van een (of twee) WK-match(en) én een live-opname van de podcast! Meteen je kans om Vierkante supersterren als Bob, Hans, Dylan, Vincent en Ziggy te ontmoeten 🙂

U leest het goed, er komt dus weer een heuse De Vierkante Paal-dag. Welkom op zondag 4 december, tussen 16u en 23u, voor dit programma:

  • WK-match kijken (16u & 20u)
  • Wisselen wielertenues + pasmoment nieuwe tenues (17u-20u)
  • live-opname van een podcast-aflevering (20u-23u)

Locatie: de kantine van FC Ekeren, Bist 95, 2180 Antwerpen (Ekeren).

Idealiter is iedereen die wil ruilen om 17u ter plaatse. Zo kunnen we alle te ruilen kledingstukken verzamelen en een overzicht krijgen van wat er geruild kan worden en met wie, en wat we nog moeten bijbestellen.

Kan je er niet bijzijn op 4 december maar wil je wel ruilen? Stuur je outfit dan op (of kom het afgeven) naar het adres Biesheuvellaan 23, 2180 Ekeren. Dan zorgen we ervoor dat het mee in de ‘te ruilen pool’ terechtkomt.

We kunnen dus op voorhand niet zeggen of jouw outfit geruild zal worden met iemand anders, of dat er voor jouw outfit een bijbestelling zal moeten gebeuren. Je zal echter geen extra kosten ondervinden, mocht er een bijbestelling moeten gebeuren. We vragen wel dat je je neerlegt bij welke van de twee opties (ruil met iemand anders of bijbestelling) het wordt. De hele oefening is al complex genoeg…

Voor mensen die nog geen outfit hebben maar er graag één willen bestellen, zijn dit de prijzen:

  • Broek: € 100 incl. btw.
  • Shirt: € 110 incl. btw.
  • Broek & shirt tezamen: € 200 incl. btw.
  • Levering (verplicht): € 15 incl. btw.

Een beetje duurder dan in onze eerste bestelling, aangezien de welkomstkorting nu niet meer opgaat. Als persoon die al zo’n DVP-outfit heeft mag je je dus gelukkig prijzen: jouw moed om als pionier met deze outfits rond te rijden, werd beloond!

Via dit formulier kan je je alvast inschrijven voor de DVP-dag (en ruilmoment) van zondag 4 december.
Via dit formulier kan je een NIEUWE outfit bestellen (dit staat dus helemaal los van de outfits die je al hebt of van het ruilproces!).

Als je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Reageer hieronder

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.