Terug naar overzicht

Thanks, Arbsnor!

 

De schoonste snor van de Great Old heeft onze Antwerpse snorrenclub verlaten. Arbnor Muja gaat aan de slag bij Samsunspor in de Turkse Super Lig.

Muja, die door Antwerp opgemerkt werd tijdens de dubbele confrontatie met FC Drita, speelde anderhalf seizoen bij de Reds. Gekenmerkt door een grote grinta, een stevige werklust en een knap afstandsschot, veroverde hij heel wat Antwerpharten. ‘Een echte Antwerpspeler,’ zo luidde het vaak. Maar ook: ‘wat meer techniek zou welkom zijn’.

Telkens hij wat kritiek te verwerken kreeg, antwoordde Muja met de voeten: met een assist hier of een belangrijke goal daar. Hij kwam aan 68 matchen in rood & wit, met 10 goals en 8 assists op zijn conto. Not bad, zeker als je weet dat hij per gespeelde match maar ongeveer 60′ op het veld stond.

Hij scoorde tegen Shakhtar in de Champions League, maar moest de thuismatch tegen Barcelona geschorst missen.
Bij Standard zullen ze blij zijn dat hij weg is, want in 5 matchen (306 minuten) tegen de Rouches tikte Muja 3 goals en 2 assists aan. Ook in Westerlo (3 goals & 1 assist in 3 matchen en 179 minuten) klinkt een zucht van opluchting.

De spoeling op de flanken wordt nu nog wel wat dunner voor coach van Bommel. We zijn benieuwd naar welke jeugdspeler het gat zal opvullen!

Bedankt voor de inzet, Arbnor, en voor de SuperDubbel natuurlijk!

 

En wat snorren betreft: gelukkig hebben we Bataille en Ondrejka nog!

Foto: Pieter Slembrouck
©2024 De Vierkante Paal | Webdesign Webit
Privacy Policy | Cookie Policy