Passessie Wieleroutfit + LIVE-opname podcast 150!

Passessie Wieleroutfit + LIVE-opname podcast 150!

Op zondag 27/02/2022 spelen onze Reds op Club Brugge. Dat is op zich al spectaculair, maar het beste moet nog komen. Op datzelfde moment verwelkomen we jullie voor de passessie van de DVP-wieleroutfits én bekijken we samen de match op tv én krijg je de kans om live een podcast-opname bij te wonen! Aflevering 150, bovendien!

De voordelen:

  • ‘t is gratis
  • ‘t is in de kantine van FC Ekeren (Bist 95, 2180 Antwerpen)
  • ‘t is met pintjes (niet gratis)
  • Je kan een live-opname meemaken van de podcast, met jou in het publiek!
  • Je kan ons eens goed je gedacht zeggen!

Programma:

12.30u: Opening deuren en start passessie
13.30u: Start wedstrijd Antwerp-Club Brugge
15.30u: Einde match
16.00u: Start live-opname podcast met Dylan, Bob, Ben en Thomas
17.30u: Einde opname
18.00u: Einde passessie

De kantine van FC Ekeren (Bist 95, 2180 Antwerpen) ligt op enkele minuten wandelen van het treinstation van Ekeren en buslijnen 730, 650, 659, 670 en 33. Er is parking in de straat en op het terrein!

De passessie zal informeel verlopen: er zullen test-outfits (nog niet de DVP-outfits, natuurlijk) beschikbaar zijn die je kan passen, zodat je weet welke maat je hebt. Er zal iemand van Squadra Velo aanwezig zijn om al je vragen over de kledij te beantwoorden.

Wie niet naar de passessie op 27/02 kan komen, krijgt een tweede kans op woensdagavond 02/03, van 17u tot 19u, op het kantoor van Squadra Velo (Mouterij 10a, 2550 Kontich).
Als dat ook niet lukt, kan je je maat bepalen op basis van deze maattabel, of op basis van eerdere Castelli-aankopen natuurlijk.

Tot zover het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat we, door een administratieve vergissing, niet meer hebben bijgehouden wie alleen een shirt wilde, en wie een shirt+broek wilde. De broek, voor alle duidelijkheid, wordt ook DVP-customized met zwart als hoofdkleur en rode en witte accenten (zie de foto hierboven). Dus: gelieve via de link hieronder nog eens aan te geven of het voor een shirt of een broek+shirt was dat je hebt betaald. Onze excuses hiervoor!

Schrijf je aub even in via deze link, zodat we wat onder controle kunnen houden dat we niet met teveel in de kantine staan!

We kijken ernaar uit!

Nog vragen? Contacteer devierkantepaal@gmail.com!

Reageer hieronder

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.