Een volgende stap voor De Vierkante Paal?

Een volgende stap voor De Vierkante Paal?

In het buitenland is het niet vreemd: min of meer professionele fanmedia die het reilen en zeilen van hun club volgen vanuit het eigen perspectief, tussen club, fans en traditionele media in. De voorbeelden zijn legio! 

In België is De Vierkante Paal vooralsnog pionier. De voorbije jaren groeiden onze inspanningen al gestaag. We leveren consequent twee podcasts per week af. We houden een occasioneel eventje. We verkochten al eens prachtige DVP-wieleroutfits. We onderhouden een plezante aanwezigheid op sociale media. We schrijven al eens een website-artikel. Maar we dromen van nog zoveel meer…


Het Antwerp Clubblad is helaas opgehouden te bestaan. Maar niets belet ons om met De Vierkante Paal een regelmatig magazine en diepgaande online content uit te bouwen… Te beginnen bij komend seizoen!


Zien jullie dit zitten? Engageer je dan nu al, kosteloos, voor een jaarlijks lidmaatschap van De Vierkante Paal. Laten we het ‘De Diamanten Paal’ noemen.


Stel dat je voor een vast bedrag per jaar kan genieten van tal van Vierkante Paal-extra’s. De voorgestelde prijs: € 99/jaar (excl. verzendingen).


Wat je ervoor terugkrijgt:

– Zes edities van ‘Paal Binnen’ per jaar (bv. augustus, oktober, december, februari en april + 1 special).

– Het hele jaar door online extra content, exclusief voor ‘Diamanten Palen’. Denk aan dossiers (leenspelers, spelers-stats, ‘where are they now?’,…), quizzen, interviews, historische verhalen, voorbeschouwingen,…

– Extra podcast-afleveringen

– Regelmatige nieuwsbrief per mail

– Korting op ad hoc merchandising en boeken

– Gratis toegang tot een jaarlijkse DVP-quiz

– Gratis toegang tot een steeds-up-to-date speelkalender van onze Reds

Schrijf je nu al in, kosteloos, om ‘Diamanten Paal’ te worden. Zo kunnen we de balans opmaken of we uit de kosten zouden geraken als we deze stap zouden zetten. In de loop van mei laten we weten of er genoeg interesse is om deze ambitieuze plannen effectief te kunnen realiseren. 


Dus: toon je engagement en word lid van De Vierkante Paal. Upgrade tot Diamanten Paal. Zo houden we samen de clubgeschiedenis en Antwerpcultuur in stand!

Reageer hieronder

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.